La-primo lágyfagylaltgép


Kinek ajánljuk a La-primo lágyfagylaltgépet?

Aki bővíteni szeretné vendéglátóhelyének kínálatát

Óriási lehetőség termékkínálat bővítésére! A fagyigép üzembe helyezését követően Önnek nincs is más dolga! A vendégek önkiszolgáló módon, az érintőképernyős menü rendszeren keresztül választanak a 3 termék közül! Automata fagyigépünk több féle valutát elfogad és visszaad és bankkártyát is elfogad! 

Aki most gondolkodik fagylaltozó indításában, amit a lehető legkisebb tőkével szeretne el indítani

Kedvező ajánlat azoknak, akik most nyitnak vendéglátó egységet és fagylaltot, jeges desszertetek is szeretnének kínálni a vendégeknek. A La-Primo lágyfagylaltgéppel egyszerre három népszerű termék is bekerül a kínálatba és nem kell az üzemeltetéshez sem cukrász végzettség, sem alkalmazott, hiszen ez az ipari fagylaltgép önkiszolgáló módon működik!  

A gombócos fagylaltot szeretné felcserélni egy új és még gazdaságosabb típusra

Cserélje le gombócos fagylalt pultját a népszerűbb csavaros fagylaltot készítő automata gépünkre! Egyszeri befektetés, ahol vendégei saját magukat szolgálják ki és szórakoztató maga a művelet, a termék kiválasztása a fagyigépünk segítségével!

Aki  a fagylalt mellett sorbet és jeges joghurttal is szeretné termékkínálatát bővíteni

Egyszerre három új termék egy géppel? Igen! A La-Primo lágyfagylalt gép frozen joghurt, sorbet és csavaros lágy fagylaltot készít gombnyomásra. Egyszerűen, gyorsan, a legjobb minőségben. Ipari fagyigépünkkel Ön három új terméket vezethet be újra!

Aki vendéglátóipari egység hálózattal rendelkezik és mindben szeretne nagyot dobni egyidőben

Bővítse hálózatát a La-Primo fagyigépünkkel egyidőben minden büféjében, éttermében! Hálózatok részére több gépet is tudunk egyszerre biztosítani! Kérje ajánlatunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és meglátja, egyszerre lendülhet fel minden vendéglátó egységének forgalma, egyszeri befektetéssel!  

Aki kis hellyel rendelkezik és fagylaltozót szeretne

Gazdaságos helykihasználással minőségi, professzionális terméket készítő fagylaltgéppel! Letisztult forma, egyedi megjelenés mely önmagában is vonzza a tekinteteket! A kis méretnek köszönhetően akár teraszára is kihelyezheti nyáron, így nem veszi el a helyet a kint helyet foglaló vendégektől sem. 

Aki nem csak nyáron szeretne jeges desszertet kínálni vendégeinek

Mert fagyizni, hűsítő desszertet nem csak nyáron lehet fogyasztani! Tolja ki a fagyi szezont lágyfagylalt gépünkkel! A La-Primo fagyigéppel Ön nemcsak három új terméket vezet be, mindezt az év teljes egészében tudja vendégeinek kínálni! A gép mindig rendelkezésre áll, nem kell attól félnie, hogy a megfőzött fagylaltot nem tudja eladni és kárba vész a befektetett pénz, idő és energia. 

Aki felfedezi ajánlatunkban a kimagasló üzleti lehetőséget

Ha Ön felismerte a La-Primo fagyigép által kínált egyedülálló lehetőséget, ne várjon tovább! Ne hagyja, hogy konkurenciája csapjon le a lehetőségre, kínálja Ön a betérő vendégeinek a minőségi jeges desszertek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük