Ipari Fagylaltgép


Ipari fagylaltgép vendéglátó egység termékbővítéséhez!

A La-Primo Ice Cream Box ipari fagylaltgéppel kis befektetéssel folyamatos plusz bevételhez juttatja vendéglátóipari vállalkozását!

Ha szeretné frissíteni vendéglője, étterme vagy kávézója kínálatát itt a tökéletes lehetőség! Professzionális ipari fagyigépünk egyszerre három jeges frissítőt kínál! Három termék egy gépben, egyszerűen zseniális! Ezzel az ipari fagylalt géppel biztosan megnöveli bevételeit és mindezt úgy, hogy közben emberi erőforrást nem igényel, mert a gép teljes mértékben automata!

Egyszeri befektetéssel folyamatos bevétel, jól hangzik nem? Önkiszolgáló ipari fagylaltgépünket csak be kell állítani és már termeli is a bevételt, egyszerre három népszerű terméket kínálva!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon a La-Primo Ice Cream Box iparifagyigépről és rendelje meg mielőbb!

lagy-fagylalt-gep

Profi ipari fagyigép, ami nem csak egy egyszerű fagylaltgép!

Szeretne fagyit is árulni, de nincs helye a gombócos fagyihoz szükséges pult elhelyezésére? Mi tudjuk a megoldást! Válassza a kis helyigényű és önkiszolgáló La-Primo Ice Cream Box ipari fagyigépünket, mellyel egyszerre kínál finom lágyfagylaltot, jeges joghurtot vagy sorbet a vendégeinek!

A gombócos fagyi helyett áruljon csavaros fagyit és mellette még kétféle jeges desszertet! A három leg trendibb jéghideg frissítő édességet kínálhatja vendégeinek, ha ipari fagyigépünk mellett dönt.

Lepje meg vendégeit ezzel az automata, lágyfagylaltot készítő ipari fagylaltgéppel és egyszerre három új terméket tud bevezetni minimális befektetéssel! Betérő vendégeire nem kell külön figyelmet fordítania, hiszen a gép önkiszolgáló!

Előzze be a konkurenciát és kínáljon jeges gyümölcsjoghurtot, mielőtt a versenytársa bevezeti!

Ne maradjon le az univerzális ipari fagyigép adta lehetőségekről, kérje ajánlatunkat most!

Hosszabbítsa meg a jeges desszertek szezonját vendégei számára ipari fagylaltgépünkkel!

Miért kellene lezárni a fagyi kínálatot lezárni a nyár végével? Lágy fagylalt gépünk olyan lehetőséget kínál, amely igazi forradalom a hideg hűsítők piacán. Önnek nem kell mást tennie, mint a helyére állítani és beüzemelni a kis helyigényű ipari fagyigépünket és ettől kezdve semmi dolga vele! Nem kell hozzá cukrász végzettség, nem kell kiszolgáló személyzet. Érintő képernyős rendszerén keresztül a betérő vendégek magukat kiszolgálva választják ki a megkívánt desszertet és Ön csak szemlélő tanúja a növekvő bevételnek! Az év 365 napján üzemeltethető, ha nincs fagyira vágyó vendég nincs kiadás, mert nem kiszolgáló személyzet hozzá. Hát nem zseniális? Egyszer kell csak kis befektetéssel beszerezni a La-Primo Ice Cream Box ipari fagylaltgépet és indulhat a folyamatos bevételszerzés, ezzel egyszer s mindenkorra vége a szezonalitásnak!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és tudjon meg többet a plusz bevételt generáló La-Primo Ice Cream Box ipari professzionális lágyfagylalt gépről!

A La-Primo Ice Cream Box ipari fagylaltgéppel kis befektetése gyorsan megtérül!

Miért vesződne bérléssel, ha kis befektetéssel lehet saját professzionális lágyfagylalt gépe?

Ipari fagyigépünket kedvező áron kínáljuk, ami nem csak fagyit kínál hanem három minőségi és annál finomabb jeges desszertet. Egyszeri befektetés, három új termék, folyamatos bevétel. Jól hangzik, ugye?

Fektessen be Ön is most professzionális lágyfagylalt gépbe, hogy színesítse vendéglátó egysége kínálatát és növelje bevételét. Étterem, cukrászda vagy más jellegű vendéglátó hálózata van, melyet szeretne fejleszteni? Mi a legjobb megoldást kínáljuk, mellyel könnyedén bővítheti kínálatát és növelheti bevételeit csupán egyszeri befektetéssel!

Több vendéglátó egységgel, bárral, cukrászdával is rendelkezik? Próbálja ki ipari fagyigépünket az egyikben és meglátja nem fog csalódni! Gépeinkre 1 éves garanciát is adunk!

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen ajánlatot egyből több ipari fagylalt gépre!

Ha ipari fagylaltgép, akkor La-Primo Ice Cream Box 

Garantáltan minőségi fagylalt, sorbet és frozen joghurt a professzionális lágyfagylalt gépünkkel! Egy olyan megoldást kínálunk Önnek, mellyel növeli szolgáltatása színvonalát és olyan fagylalt terméket kínálhat betérő vendégeinek, hogy biztosan elégedetten bólintanak majd!

A főzött fagylalt minőségét biztosítja ipari fagyi gépünk, mellyel több íz is választható!

Spóroljon időt azzal, hogy az általunk kínált ipari fagyigép teljesen automatikus, önkiszolgáló és a legkorszerűbb programmal ellátott számítógép által vezérelt! Érintő képernyőn keresztül kezelhető menürendszere abszolút felhasználóbarát így az is könnyen kezeli, aki először kezeli! És ha már egyszer megkóstolta, biztosan visszatérő vendég lesz.

Spóroljon pénzt azzal, hogy nem kell új munkaerőt felvenni, hiszen a vendégek maguk választják ki az általuk kedvelt jeges desszertet, különböző ízekben.

Tegyen szert plusz bevételre úgy, hogy csupán egyszeri befektetést igényel a termék-kínálat bővítése! Kis helyen is elférő fagyigépünk, modern és letisztult formája vonzza a tekintetet, trendi megjelenése vásárlásra ösztönzi a betérő vendégeket. A La-Primo ipari fagyigéppel Ön biztosan nyer, miközben minőségi jeges desszertekkel bővítheti kínálatát egész évben!

Kérje ajánlatunkat a legújabb automata, számítógép vezérelt rendszerrel működő La-Primo ipari fagylalt gépre és nagyon hamar megtérül minimális befektetése!   

Készüljön az új szezonra a legkorszerűbb, automatikus ipari fagylaltgépünkkel!

Az éttermek, fagylaltozók, vízparti gyorsbüfék és egyéb vendéglátóipari egységek üzemeltetőinek minden szezonra érdemes lehet valami újjal készülni. Adódik azonban a kérdés mivel készüljünk, hiszen már így is állandó sorok állnak, nem bírjuk, új embert meg nem szeretnénk felvenni?

Mi tudjuk a megoldást! Nem kell új embert felvenni, nem nőnek a sorok, nincs zúgolódás, hogy hosszú a kiszolgásra várakozás ideje.

A megoldás: automata és önkiszolgáló ipari fagylaltgép! Önnek, mint vendéglátó egység tulajdonosnak nem kell mást tennie, mint üzembe helyezni a La-Primo ipari fagyigépünket és ennyi is volt a feladat, a bevételnövekedés garantált!

A La-Primo ipari fagyigép több ízben kínál csavart fagyit és még két különböző manapság oly népszerű hűsítő jeges desszertet.

Lágy fagylalt gépünk kis helyen is elfér, kihelyezhető a teraszra is, de a belső vendégtérben is biztosan talál neki helyet, hiszen abszolút kis helyigényű. A beüzemelést követően Önnek semmi más dolga nincs.

Az automata ipari fagylaltgépünk több fizetőeszközt is elfogad és visszaad és bankkártyát is elfogad, zseniális! Beépített képernyője, egyértelmű menürendszere teszi lehetővé a teljesen önkiszolgáló működését.  Karbantartása minimális, ezen kívül egy év garanciát adunk minden érrékesített gépünkre! Egész évben árulhatja a fagylaltot, sorbet-et és a jeges desszertet, így nincs többé szezonalitás!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és lendítse fel egész évre termékkínálatát, egyszerűsítse szolgáltatását és élvezze az önkiszolgáló La-Primo ipari fagylaltgép bevételnövelő tevékenységét!

Kiszámoltuk Ön helyett! Biztos Ön is kételkedik sokszor, hogy nem átverés-e egy új termék, mely ilyen nagyszerű jellemzőkkel bír. Tekintse meg profit analízisünket, melyből egyértelműen kiderül, hogy ipari fagyigépünkkel nem foghat mellé!További kérdései esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérje ajánlatunkat!


ipari-fagylaltgep