Előnyök


Gépeinkkel nemcsak a fagylalt, hanem már annak elkészítése is örömet szerez a vásárlóknak.

Az összeg bedobása után néhány gombnyomás az érintőképernyőn, és már el is készült a választott termék.

Lágy fagylalt, sorbet és frozen yogurt készítése

  • Fagyi gép, ami nem csak fagyit készít! Betérő vendégeit három népszerű, minőségi jeges deszerttel tudja kiszolgálni önkiszolgáló ipari fagylalt gépünkkel!  

Beépített érintőképernyő

  • Érintőképernyős automata fagyigépünkkel már a termékkiválasztás is élményt nyújt a betérő vendégeknek! Önnek csupán a megfelelő helyet kell megtalálni ennek a trendi, letisztult formájú, tekintetet vonzó lágyfagylalt gépnek!

Forint és euró érmék elfogadása és visszaadás több címletben

  • Egyszerű fizetés! Euro vagy Forint, esetleg bankkártya? Egyik sem jelent gondot a La-Primo lágyfagylalt készítő gépnek! A készpénzes fizetésnél az automata gépünk vissza is tud adni!

Teljesen automata működés

  • Az automata működésnek köszönhetően az ipari fagylalt gép gombnyomásra készíti el a kiválasztott terméket, pillanatok alatt kiszolgálja a vendégeinket, Önnek semmi dolga a kiszolgálás alatt!

Elegáns letisztult forma

  • Formás kialakításának köszönhetően lágy fagylalt gépünk biztosan kis ékszerdoboza lesz büféjének, pékségének, éttermének vagy épp cukrászdájának, mindemellett kompakt kis méretének köszönhetően bárhol elhelyezhető a vendégtérben!

Számos opció

  • Többféle választható termék, többféle fizetési mód akár készpénzzel, akár bankkártyával! Zseniális többfunkciós ipari fagylaltgép, mely csak arra vár, hogy fellendítse üzletét!